Täältä löydät kaikki Coston jälleenmyyjät helposti kaupungittain

Costo Concept Store

Kivijalkamyymälämme Costo Concept Store sijaitsee Yrjönkadulla, keskellä Helsingin sykettä! Kaupallamme on laaja valikoima Costo-tuotteita ja takaamme, että sieltä löytyy hattu jokaiseen päähän ja säähän. Malleja on monia, isoimmat ja pienimmätkin päät on huomioitu kokovalikoimassa. Asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään juuri sinulle sopivan mallin sekä koon satojen hattujen joukosta. Vinkki: kaikki hatut eivät mahdu esille, joten aina kannattaa kysäistä apua – lisää hattuja löytyy myös tiskin alta.

Costo Concept Storesta löytyy tarvittava myös hatun huoltoon: venytys- ja korjauspalvelut. Jos tuntuu että Costo-hattusi kiristää, tai lippalakin remmi on katkennut, niin piipahda liikkeessämme, tai ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme. Me teemme kaikkemme, että hattusi pääsisi takaisin käyttöön! Venytämme ja korjaamme hattuja kaupan aukioloaikojen puitteissa, eikä ajanvarausta vaadita. Suuntaathan siis Yrjönkadulle jos kaipaat uutta päähinettä tai vanha temppuilee.

Yrjönkatu 34 A 35
00100 Helsinki, Suomi

0401799667
store@costo.fi
www.costo.fi

Avoinna

Ti-Pe 11–18
La 11–17
Su Suljettu

Maarianhamina

Viktor Crafts

Viktor Crafts & Designia pyörittävät muotisuunnittelija Linda Karlsson ja tekstiilikäsityöläinen Inger Nygård. Yhdessä olemme luoneet paikan, jossa voimme myydä omia brändejämme, kierrätykseen erikoistuneita vaate merkkejä ja lämpimiä neuleita sekä muita paikallisesti tuotettuja designtuotteita.

Nimi Viktor tulee kiinteistön ensimmäiseltä omistajalta Viktor Erikssonilta. Myymälä rakennettiin kahden talon väliin vuonna 1921 ja sitä on sittemmin kunnostettu vaiheittain. Olemme luoneet osan alkuperäisestä sisustuksesta uudelleen antamaan tilaan aidon tunnelman ja sopivat puitteet tuotevalikoimaamme. Toivomme myös, että se antaa sinulle asiakkaana inspiroivan kokemuksen.

Kierrätyksen ja paikallisen tuotannon valitseminen on panoksemme ilmastoystävällisempään maailmaan.

15 Torggatan
MARIEHAMN 22100

0401636068
info@viktor.ax
www.viktor.ax

Tampere

INCH” farkkukauppa & concept store

INCH” on Tamperelainen kivijalkakauppa miehille ja naisille. Tyylimme on skandinaavisen minimalistinen ja ostamme sisään vain hyviä tuotteita, hyviltä brändeiltä.

Verkkokaupastamme löydät läpileikkauksen kivijalkamme valikoimista! Meiltä löydät suuren valikoiman miesten ja naisten farkkuja, sekä yläosia, kenkiä ja asusteita.

INCH” muodostuu kahdesta myymälästä Tampereen Kuninkaankadun kävelykadulla sijaitsevassa Tirkkosentalossa. 

Kuninkaankatu 21
33210 Tampere

0407473125
store@inch.fi
www.inchstore.com

Turku

PUF

“Home to Finnish design brands by nature. Playground for curious people by proxy.”

PUF on ympärivuotinen koti suomalaiselle designille. Saman katon alla esiin pääsevät kuukausittain vaihtuvat tekijät, jotka edustavat niin kansainvälisesti tunnettuja brändejä kuin nousevia nimiä. Muotoilijamoduulien lisäksi Puffissa toimii oma, taiteilijoille omistettu PUF Galleria.

Linnankatu 6
20100 Turku

0400 998162
info@pufstore.com
www.pufstore.com

Viro

Les Petites shop

Les Petites edustaa Virolaisia ja Baltialaistia suunnittelijoita.
Meiltä löytyy muoti- ja design-asusteita, merkkivaatteita, ekologisia tuotteita, koruja, uniikkia vintagea, sisustuselementtejä, grafiikkaa sekä musiikkia paikallisilta taiteilijoilta.

Telliskivi 60A
10412 Tallinn, Estonia

+372 58176831
info@lespetites.ee
www.lespetites.ee