Coston yhteystiedot helposti yhdessä paikassa

Costo Concept Store

Kivijalkamyymälämme Costo Concept Store sijaitsee Yrjönkadulla, keskellä Helsingin sykettä! Kaupallamme on laaja valikoima Costo-tuotteita ja takaamme, että sieltä löytyy hattu jokaiseen päähän ja säähän. Malleja on monia, isoimmat ja pienimmätkin päät on huomioitu kokovalikoimassa. Asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään juuri sinulle sopivan mallin sekä koon satojen hattujen joukosta. Vinkki: kaikki hatut eivät mahdu esille, joten aina kannattaa kysäistä apua – lisää hattuja löytyy myös tiskin alta.

Costo Concept Storesta löytyy tarvittava myös hatun huoltoon: venytys- ja korjauspalvelut. Jos tuntuu että Costo-hattusi kiristää, tai lippalakin remmi on katkennut, niin piipahda liikkeessämme, tai ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme. Me teemme kaikkemme, että hattusi pääsisi takaisin käyttöön! Venytämme ja korjaamme hattuja kaupan aukioloaikojen puitteissa, eikä ajanvarausta vaadita. Suuntaathan siis Yrjönkadulle jos kaipaat uutta päähinettä tai vanha temppuilee.

Yrjönkatu 34 A 35
00100 Helsinki, Suomi

0401799667
store@costo.fi
www.costo.fi

Avoinna

Ma Suljettu
Ti-Pe 11–18
La 11–17
Su Suljettu

Olemme koonneet verkkosivuillemme listan kysymyksistä, joita tulee meille usein. Käythän kurkkaamassa usein kysytyt kysymykset täältä.

Tarkemmat ohjeet vaihtoihin tai palautuksiin liittyen löydät täältä.

Jos et löytänyt kysymykseesi vastausta verkkosivuiltamme, voit olla suoraan yhteydessä meihin joko puhelimitse 0401799667 tai sähköpostitse store@costo.fi. Asiakaspalvelumme auttaa sinua parhaansa mukaan.

Asiakaspalvelumme on auki aina kaupan aukiolojen puitteissa tiistaista perjantaihin klo 11:00-18:00 ja lauantaisin 11:00-17:00.

Haluatko tilata yrityksellesi brändättyjä Costo tuotteita? Oletko jälleenmyyjä ja Costot sopisivat täydellisesti valikoimaasi? Haluatko että tuotamme sinun valikoimaasi jotain vuosien mittaan kertyneellä ammattitaidollamme?

Olemme luoneet verkkosivuillemme sivun, josta löydät aihealueittain tarjoamamme yrityksille. Käythän kurkkaamassa yritys sivumme täältä.

Costo-tuotteiden tilaaminen on helppoa ja niiden suunnittelu onnistuu mutkattomasti ammattitaitoisten myyjiemme kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta osoitteesta
contact@costo.fi