Miksi valita Costo?

Coston uniikit ja tyylikkäät sekä laadukkaasti lähellä valmistetut päähineet tuovat iloa ja väriä jokapäiväiseen elämään. Jokainen Costo päähine valmistetaan tarkkaan valituista vastuullisista materiaaleista, jotka kestävät sekä kulutusta että aikaa – näitä hattuja voi rokata vuodesta toiseen.

Asiakkaanamme sinä olet suunnittelija. Suurinta osaa päähineistämme voi kustomoida helposti vaihdettavilla tupsuilla yrityksen ilmeen mukaiseksi, tai jättää tupsun kokonaan pois. Laajasta värikirjostamme saattaa jopa löytyä brändivärisi. Tarjoamme myös mahdollisuutta kustomoida päähineitämme erilaisilla brändäyksillä. Asiantuntevat myyjämme auttavat suunnittelemaan yrityksellesi sopivan tuotteen, jota asiakkaasi ja työkaverisi haluavat käyttää sekä töissä että vapaalla! 

On monta syytä valita Coston päähineet – tässä niistä muutama:

Suomalainen muotoilu
Persoonallinen ja erottuva design
Lähituotantona valmistettu ekologinen ja laadukas tuote
Helposti kustomoitavissa

Brändätyt Costo-tuotteet

Brändättyjen Costo-tuotteiden tilaaminen on helppoa ja niiden suunnittelu onnistuu mutkattomasti ammattitaitoisten myyjiemme kanssa. Voimme toteuttaa brändäyksen usealla eri tavalla kaikkiin eri Costo-tuotteisiin.

Meillä on vankka kokemus erilaisista brändäyksistä. Nahkaiset-, kankaiset- ja brodeeratut merkit ovat suosituimpia tapoja tuoda yrityksen logo Costo tuotteisiin.
Lähetä ajatuksesi meille ja luodaan yhdessä yrityksellesi aikaa kestävät ja päitä kääntävät asusteet!

Jotta myyjämme pääsevät heti pyöräyttämään homman eteenpäin, olisi hyvä että olet miettinyt etukäteen seuraavat asiat:

Tuote
Voit tutustua valikoimaamme helposti verkkokaupassamme.

Määrä
Minimitilaus brändätyille tuotteille on 50 kpl, mutta määrä voi sisältää useampia värejä, kunhan brändäystapa pysyy samana. Pienemmissä määrissä annamme mielellämme tarjouksen brändäämättömistä tuotteista.

Milloin tarvitset tuotteet
Toimitusaika brändätyille tuotteille on n. 4–6 viikkoa tilausajankohdasta riippuen.

Kuinka haluaisit brändäyksen ensisijaisesti toteuttaa
Voimme miettiä yhdessä juuri sinun logollesi sopivimman toteutustavan, mutta on hyvä, jos olet etukäteen pohtinut millainen brändäystapa olisi mieluisin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta osoitteesta contact@costo.fi.

Private label

Valmistamme oman valikoimamme lisäksi tuotteita ja mallistoja myös muille brändeille.
Tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen arvoja noudattaen, tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneiden toimesta. Toteutamme suunnittelemanne tuotteet tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaista, ja villatuotteet laadukkaasta mulesing-vapaasta merinovillasta.

Tarjoamme myös kaikenkattavaa suunnittelupalvelua tuotteiden ja mallistojen toteutuksiin. Päähineiden lisäksi valmistamme ammattitaidolla mm. reppuja, laukkuja, essuja ja nahkatuotteita.

Yhden tuotteen minimitilausmäärä on 500 kpl.

Ota rohkeasti yhteyttä ja toteutetaan yrityksellesi takuuvarmasti värikäs, omanlainen ja aikaa kestävä mallisto.
Meidät tavoittaa sähköpostilla contact@costo.fi.

Jälleenmyyjät

Etsitkö valikoimaasi värikkyyttä, hauskuutta ja suomalaista muotoilua? Olet oikeassa osoitteessa! Costo tarjoaa asiakkaillesi inspiroivia, lähellä tuotettuja sekä aikaa kestäviä asusteita. Tuotteet on suunniteltu niin, että ne toimivat vuodesta toiseen, eikä muotoilu koskaan vanhene.

Coston värikkäästä valikoimasta löytyy päähineitä moneen makuun ja voit valita mallistosta juuri sinun asiakkaskuntaasi kiinnostavat tuotteet. Osassa hatuista on vaihdettava tupsu ja irtotupsuilla saat boostattua lisämyyntiä helposti, sekä jutunjuurta asiakkaidesi kanssa.

Tarjoamme Costo päähineitä jälleenmyyntiin – oli myymäläsi sitten verkossa tai kivijalassa.

Myyjämme antavat mielellään lisätietoja jälleenmyyntimahdollisuuksista,
ota yhteyttä contact@costo.fi

Yhteydenotot

Costo-tuotteiden tilaaminen on helppoa ja niiden suunnittelu onnistuu mutkattomasti ammattitaitoisten myyjiemme kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta osoitteesta
contact@costo.fi.