Toimitustavat ja -maksut Suomessa

Tarjoamme ilmaisen toimituksen Suomessa yli 50 €:n tilauksiin!

Toimitamme tilauksesi kaikkialle Suomeen (Ahvenanmaata lukuunottamatta) yhteistyössä Postin kanssa.
Voit myös noutaa tilauksesi Helsingin keskustassa sijaitsevasta myymälästämme.

Postipaketti 3,90 €
Posti toimittaa paketin valitsemaasi Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Kotipaketti 9,90 €
Posti toimittaa paketin toimitusosoitteeseen etukäteen sovittuna aikana.

Posti lähettää sähköisen saapumisilmoituksen kun paketti on noudettavissa. Tarkastathan huolellisesti, että toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein tilausvahvistuksella, sillä ne välittyvät Postille sellaisinaan. Emme vastaa meille väärin ilmoitetuista yhteys- tai osoitetiedoista ja siitä aiheutuneesta toimitusviiveestä tai paketin palautumisesta noutamattomana.

Noutamattomat paketit
Huomioithan, että Posti säilyttää pakettia 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palautuu lähettäjälle. Paketin noutamatta jättäminen käsitellään normaalina tuotepalautuksena. Noutamatta jätetystä paketista veloitamme toimitus- ja palautuskulut 7,80 €.

Toimitustavat ja -maksut ulkomaille

Suomen ulkopuolelle toimitettavat tilaukset kuljettaa DHL ja Posti. DHL toimittaa paketit perille toimitusosoitteeseen. Posti toimittaa paketin lähimpään noutopisteeseen.

Posti paketti Baltia – Viro, Latvia, Liettua 5,90 €

DHL express – EU-maat (pois lukien Islanti, Kypros ja Malta) 9,90 €

DHL express – Sveitsi, Iso-Britannia, Norja 14,90 €

DHL express – Japani, Kanada, USA 24,90 €

Toimitusaika
Saat sähköpostilla ilmoituksen kun tilauksesi on käsitelty ja luovutetaan eteenpäin kuljetukseen. Toimitusaika vaihtelee toimitustavasta ja -osoitteesta riippuen.

Suomi 2-6 arkipäivää
EU-maat 2-6 arkipäivää
Muu maailma 4-10 arkipäivää

Verot ja Tullimaksut
EU:n ulkopuolisissa toimituksissa asiakas vastaa itse mahdollisista kohdemaan tullimaksuista ja veroista.

Meille on erityisen tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin. Sinulla on 14 vuorokautta aikaa tutustua tuotteisiin ja sovittaa niitä.

Jos tilaamasi hattu tuntuu hiukan pieneltä, voit postittaa sen meille ja venytämme hatun juuri sinulle sopivaksi! Venytyspalvelu on ilmainen, ja me jopa kustannamme postitukset Suomessa. Huomioithan, että hatuilla ei ole palautusoikeutta venyttämisen jälkeen. Jos haluat käyttää venytyspalveluamme, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse store@costo.fi.

Palautusoikeus koskee käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita. Tuotteissa tulee olla roikkolaput yhä kiinni. Tahraisia, käytettyjä tai esimerkiksi koiran-/kissankarvaisia tuotteita emme hyväksy palautuksena.

Perimme palautuksesta palautusmaksun, joka on toimitustavasta riippuen

Suomi 3,90 €
Ulkomaat – asiakas maksaa palautuskulut itse

Toimi näin palauttaessasi tuotteitamme Suomesta:

•Pakkaa palautettava tuote asianmukaisesti.
•Kirjoita pakkauksen päälle palautusosoitteemme:

Pure Waste Textiles

Asiakaspalautus
Palautustunnus: 628892

Läkkisepäntie 11 A
00620 Helsinki

•Toimita paketti Postin toimipisteeseen.

Paketti palautuu meille ennakkoon maksetulla asiakaspalautustunnuksella.
Vähennämme palautusmaksun 3,90 € sinulle palautettavasta summasta.
Palautamme rahasi vastaanotettuamme pakettisi.

Mikäli osa tilauksesta palautetaan ja tilauksen loppusumma jää alle ilmaisen toimituksen rajan, niin vähennämme palautettavasta summasta toimitus- ja palautusmaksun 7,80 €

Noutamattomat paketit

Huomioithan, että Posti säilyttää pakettia 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palautuu lähettäjälle. Paketin noutamatta jättäminen käsitellään normaalina tuotepalautuksena. Noutamatta jätetystä paketista veloitamme toimitus- ja palautuskulut 7,80 €.

Toimi näin palauttaessasi tuotteitamme Suomen ulkopuolelta:

•Pakkaa palautettava tuote asianmukaisesti
•Lähetä paketti meille osoitteeseen:

Pure Waste Textiles

Läkkisepäntie 11 A
00620 Helsinki

Huomaathan, että paketti on vastuullasi niin kauan kunnes se saapuu meille.
Palautamme rahasi vastaanotettuamme pakettisi.

Vaihdot Suomessa

Vaihdamme koon haluamastasi tuotteesta veloituksetta . Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla store@costo.fi ennen tuotteen takaisin lähettämistä, niin voimme tarkistaa haluamasi koon saatavuuden. Tuotteen vaihto täysin toiseen tuotteeseen onnistuu ainoastaan palautuksen kautta. Palauta haluamasi tuote normaalina palautuksena ja tilaa uusi, korvaava tuote verkkokaupastamme.

Vaihdot ulkomailta

Tuotteen vaihtaminen ulkomailta tapahtuu palautuksen kautta. Palauta haluamasi tuote normaalina palautuksena ja tilaa uusi, korvaava tuote verkkokaupastamme.

Pyrimme aina toimittamaan ensiluokkaisia tuotteita, mutta silloin tällöin virheitä sattuu. Mikäli olemme toimittaneet viallisen tai väärän tuotteen, niin olethan yhteydessä meihin sähköpostitse store@costo.fi
Reklamaatiotapauksissa vastaamme sekä palautuskustannuksista, että mahdollisista korvaavan tuotteen lähetyskustannuksista.

Verkkomaksu

Voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankkisi kautta.

Maksutavat

Tuettuja palveluntarjoajia ovat: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Aktia/SPOP, S-Pankki, Tapiola Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken ja Säästöpankki.
Heti tilauksen jättämisen jälkeen voit siirtyä maksamaan tilauksen verkkopankkiin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Mobilepay

Unohda pankkitunnuksien ja korttitietojen kanssa sählääminen, sillä MobilePaylla hoidat verkko-ostosten maksamisen nopeasti yhdellä pyyhkäisyllä. MobilePay on maksuton sovellus, jolla on helppo lähettää ja vastaanottaa rahaa pelkkää puhelinnumeroa käyttäen. 

Pivo

Pivolla voivat maksaa kaikkien pankkien asiakkaat kätevästi ja turvallisesti. Pivolla mobiilimaksaminen on kätevää, sillä maksu hyväksytään Pivossa vain yhdellä pyyhkäisyllä. Pankkitunnuksia tai kortin tietoja ei maksuvaiheessa tarvitse kaivaa esiin. Pivo sovellus on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille.

Siirto

Siirrolla maksaminen on paitsi kätevää myös turvallista. Pankkitunnuksia tai kortin tietoja ei maksuvaiheessa tarvitse kaivaa esiin. Siirto-maksuja voi tehdä Nordean Siirto-sovelluksella, Pivolla sekä OP-mobiililla.

Paypal

Voit maksaa ostoksesi helposti ja turvallisesti Paypal tilillä. Maksun vastaanottajana toimii Pure Waste Textiles Oy (Y-tunnus: 25734991)

OP Lasku

OP Lasku on joustava ja turvallinen tapa maksaa ostokset. Saat 45 päivän korottoman maksuajan ja mahdollisuuden erämaksuun. Laskulla maksettessa lisätään laskun loppusummaan tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos maksat saamastasi laskusta minimierän, se siirtyy automaattisesti erämaksuun. Mikäli maksat erissä vuosikorko on 19,95 %.

OP laskun käyttö edellyttää yli 20 vuoden ikää, maksukykyä sekä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia.

Lue lisää OP Laskusta

Turvallisuus

Tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti. Ostoskorissamme on 128-bittinen SSL-suojaus. Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden maksukorttien numeroita.