Komboro-hattu

Tummanharmaa Tonica

34,50

Ale -50% Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
XSSML
Poista
Tummanharmaa Oliivinvihreä Tummansininen Petroolinsininen Viininpunainen Korallinpunainen Roosa Tummanoranssi Keltainen Valkoinen Pellava Tummanvihreä Violetti Musta

Komboro on Coston talvihattu jonka muotoilu on saanut inspiraationsa jo ikoniseksi muodostuneesta Kombaista.

Komboro on Kombain talviversio korvaläpillä ja fleecevuorella. Hatun taika piilee sen muunneltavuudessa. Korvaläpät voi sitoa ylös tai laskea alas ja vaihdella erivärisiä tupsuja helposti aina päivän ja fiiliksen mukaan. Hattu toimii myös ilman tupsua – valinta on sinun.


Hattu istuu päähän pipomaisesti ja siinä on kova, lyhyt lippa. Paksu päällikangas ja 100 % kierrätetyistä kuiduista valmistettu Pure Wasten vuorikangas pitävät pään lämpimänä läpi talven.

  • Vaihdettava tupsu
  • Unisex malli
  • Valmistettu Tallinnassa
  • Valmistettu tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaista
  • Vuori Pure Wasten collegekangasta

Päällyskangas
Tonica-kangas on lämmintä, taipuisaa ja monisävyistä villaa ja se on parhaimmillaan syksyllä.
Upeat tummat sävyt on helposti yhdistettävissä moneen asukokonaisuuteen.

Tämäkin kangas on ylijäämää ja huonekaluteollisuuden käyttöön suunniteltu, joten hattu kestää käytössä vuodesta toiseen.

• 100 % villa
• Kvadratin ylijäämäkangas

Vuorikangas
Pure Waste on suomalainen tekstiilikierrätyksen pioneeri, joka valmistaa 100-prosenttisesti kierrätyskuiduista valmistettuja lankoja, kankaita, ja valmisvaatteita.

College on valmistettu tekstiiliteollisuuden puuvillaleikkuujätteestä sekä kierrätetyistä muovipulloista (60 % kierrätetty puuvilla, 40 % kierrätetty polyesteri). Pure Waste collegekangasta ei ole värjätty, sillä sen väri määräytyy kerätyn leikkuujätteen mukaan.

Kierrätysmateriaaleista valmistetun kankaan tuotantoon kuluu 99 % vähemmän vettä ja sen valmistaminen tuottaa 50 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä verrattuna vastavaan neitseellisistä materiaaleista valmistettuun kankaaseen. Pehmeä college tuo hattuun käyttömukavuutta.

• 60 % kierrätetty puuvilla 40 % kierrätetty polyesteri


Kaikki hattumme on valmistettu huonekaluteollisuuden ylijäämä materiaaleista jotka ovat lähtökohtaisesti erittäin kestäviä. Oikeanlainen huolto kuitenkin pidentää hatun käyttöikää.

Hattu pärjää usein läpi elämän seuraavalla ohjeella: Rakasta, pakasta ja tuuleta!
Tiesitkö, että pakastaminen poistaa tehokkaasti hajuja? Pienet tahrat voit poistaa helposti hatusta tekstiilipesuaineilla. Muista kuitenkin kokeilla pesuaineen sopivuus ensin kankaalle huomaamattomampaan kohtaan, jotta pystyt varmistamaan että kyseinen kangas kestää käyttämäsi pesuaineen eikä väri haalene hankauskohdasta. Hatun sisällä olevaa hikinauhaa voi puhdistaa kostealla liinalla pyyhkien.

Hattujen kangas, vuorikangas ja hikinauha ovat usein eri materiaaleja jotka käyttäytyvät kastuessaan eritavoin, tämän vuoksi hatun peseminen pesukoneessa on kielletty. Jos hattu vaatii kunnon pesua, suosittelemme viemään sen kemialliseen pesuun ammattilaisten hoidettavaksi.

Toimitus Suomeen:

Tarjoamme ilmaisen toimituksen postipakettina Suomeen yli 50e tilauksille!

• Nouto Costo Concept Storesta (Yrjönkatu 34, Helsinki) 0 €
• Posti – Postipaketti 3,90 €
• Posti – Kotipaketti 9,90 €

Toimitus ulkomaille:

• Posti – Postipaketti (Viro, Latvia, Liettua) 5,90 €
• DHL Express – EU-maat (pois lukien Islanti, Kypros ja Malta) 9,90 €
• DHL Express – Sveitsi, Iso-Britannia, Norja 14,90 €
• DHL Express – Japani, Kanada, USA 24,90 €

Tupsulla vai ilman, sinä päätät

Hatun kuva ilman tupsua
Valitse mieleisesi Costo-päähine
Tupsun kuva
Valitse mieleisesi tupsu useista vaihtoehdoista
Hattu ja tupsu yhdistettynä
Fiilistele tuotostasi!