Tupsu

Tummanharmaa

5,00

Tuotetunnus (SKU): POM0297 Osasto:

Varastossa

Irtotupsu on varma Coston merkki. Tupsua vaihtamalla päivität vanhan päähineesi hetkessä. Tupsullisissa hatuissa ja pipoissa on napinläpi ja tupsuissamme on vastaavasti nappi. Tupsun vaihtaminen toimii siis samalla logiikalla kuin paidan napittaminen. Päähineitä voi käyttää tupsutta, tai vaihdella tupsujen väriä aina asujen ja fiilisten mukaan. Miten helppoa! Irtotupsuilla tuunaat Costoasi juuri mielesi mukaan ja saat päähineen näyttämään aina uudelta.


Tupsut sopii kaikkiin Coston hattuihin ja pipoihin joissa on napinläpi: Kombai, Asmat, Hupla, Weo, Wau, Mibu, Bubu, Baia, Komboro, Birim, Moskona ja Goroka

  • Valmistettu Kiinassa
  •  100 % akryylinen ylijäämälanka

Ylijäämäakryyli.
100 % akryyli

Tupsut muodostuu lyhyistä langanpätkistä, joita on kymmeniä yhdessä tupsussa. Välillä joku langanpätkä saattaa päästä karkailemaan ja tupsusta voi tulla epäsiistin näköinen. Tupsua voi muotoilla saksilla ja leikellä samalla karanneita langanpätkiä, jotta tupsu olisi taas täydellinen. Me kutsumme tätä tupsujen trimmaamiseksi!

Ensimmäiset tupsumme kiinnitettiin hattuihin nepparilla, mutta hyvin pian kiinnitysmekanismi vaihdettiin nappiin, joka mahdollistaa myös tupsuttomuuden. Vuonna 2018 tupsujen rakennetta muutettiin entistä kestävämmäksi. Tupsun sitova lanka vaihdettiin nippusiteeseen joka takaa tupsun koossa pysymisen kovemmassakin menossa. Joskus sormiemme lävitse pääsee kuiteinkin tupsuja, joissa nippusiteen häntä on jäänyt pidemmäksi. Voit leikata hännän varovasti irti lukon tyvestä jotta se ei tuntuisi pistävältä.

Niin kovaa tekoa tupsumme eivät kuitenkaan ole, että ne kestäisivät pesukoneen pyöritystä tai lemmikkien ja lasten leikkejä joten pidetään tupsut siellä minne ne on tarkoitettu – hattujen koristeena.

Toimitus Suomeen:

Tarjoamme ilmaisen toimituksen postipakettina Suomeen yli 50e tilauksille!

• Posti – Postipaketti 3,90 €
• Posti – Kotipaketti 9,90 €

Toimitus ulkomaille:

• Posti – Postipaketti (Viro, Latvia, Liettua) 5,90 €
• DHL Express – EU-maat (pois lukien Islanti, Kypros ja Malta) 9,90 €
• DHL Express – Sveitsi, Iso-Britannia, Norja 14,90 €
• DHL Express – Japani, Kanada, USA 24,90 €